Porselen Sırı (Şeffaf) Hazır (Sıvı) Yd. 1180 °C
Porselen Sırı (Şeffaf) Hazır (Sıvı) Yd. 1180 °C
Porselen Sırı (Şeffaf) Hazır (Sıvı) Yd. 1180 °C
Porselen Sırı (Şeffaf) Hazır (Sıvı) Yd. 1180 °C
Porselen Sırı (Şeffaf) Hazır (Sıvı) Yd. 1180 °C
Porselen Sırı (Şeffaf) Yd. 1180 °C

Porselen Sırı 2001 Transparan Parlak Hazır Sıvı (R6314)

4.5
Marka : Ceramingo
Fiyat : 3,90€
Barkod : 8681910613492

Adet

Artır Azalt

Yüksek Derece Porselen Sırı 2002 Şeffaf Parlak Hazır (Sıvı)

 

Porselen bisküvilere uygulandığında şeffaf ve parlak bir camsı tabaka oluşturan, su bazlı ve kullanıma hazır bir sırdır.

Porselen işlerin altındaki desenleri ve renkleri net bir şekilde ortaya çıkarırken yüzeye pürüzsüz, hijyenik ve dayanıklı bir parlaklık kazandırır. Özellikle gıda ile temas edecek sofra eşyaları ve yüksek dayanım gerektiren porselen objeler için uygundur. Profesyonel kalite standartlarında üretilmiştir ve sağlığa zararsızdır.

 

Gelişme Derecesi: 1180 - 1200°C

 

Sırın ideal yoğunluğunu sağlamak için bir bomemetre ile yoğunluk ölçümü yapınız. 40–42 Bome arasında kullanılması önerilir.

Gerekirse temiz su ekleyerek sırın yoğunluğunu istediğiniz seviyeye inceltiniz. Her su eklemesinden sonra karışımı tekrar iyice karıştırınız.

2002 Şeffaf Porselen Sır; daldırma, fırça ile sürme veya püskürtme yöntemleriyle uygulanabilir. En iyi sonucu elde etmek için sırın, bisküvi pişirimi yapılmış temiz porselen yüzeye eşit ve ince bir tabaka halinde uygulayınız. Sırladığınız parçaları oda sıcaklığında kendi halinde kuruması için bekletiniz. Ardından, önerilen pişirim sıcaklığında (1180 - 1200°C) fırınlayınız. Sır, ancak bu sıcaklık aralığında fırınlandığında şeffaf ve parlak hale gelecektir.

 


 

Kullanım Önerileri

 

Deneme Plakası Kullanımı


Sırın nihai sonucunu test etmek için, asıl üretime geçmeden önce küçük bir deneme plakası üzerinde uygulama yapınız. Bu sayede pişirim sonrası şeffaflık, parlaklık ve yüzey uyumunu önceden görebilirsiniz.

 

Yoğunluk Takibi (Daldırma)


Daldırma yöntemiyle seri üretim yapıyorsanız, her daldırmadan sonra sırın yoğunluğunun değişebileceğini unutmayınız. Gözenekli porselen bisküvi yüzey su çekeceği için kap içerisindeki sırın Bome değeri zamanla artabilir. Bu nedenle, her birkaç parçada bir yoğunluk ölçümü yaparak, gerekirse bir miktar su ilave edip karıştırınız.

 

Püskürtme Önerisi


Püskürtme ile uygulama yaparken, sıvı içinde partikül kalmaması için sırı ince bir süzgeçten geçiriniz. Bu işlem, püskürtme ekipmanınızın tıkanmasını önler ve yüzeyde daha homojen bir kaplama sağlar.

Pişme Derece Aralığı
1180 ~ 1200°C (4 - 6 Cone)
Şeffaflık
Şeffaf parlak
Ürün Formu
Sıvı
Altyapı Uyumu
Porselen
Kullanım Şekli
Daldırma Yöntemi Fırça Pistole ( Kompresör)
Gıda Uygunluğu
Gıdaya Uygun
Ambalaj
1 lt. 5 KG 25 KG 50 KG. (Mavi Bidon)
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR