ADET
Dip Alma Seti Burgu 7'li, seramik ve çömlekçilik çalışmalarında dip alma, kazıma ve çamur modelleme işlemleri için kullanılan 7 parçalı el aleti setidir. Farklı biçimlerdeki telli kesici uçları sayesinde çeşitli yüzey ve form çalışmalarında kullanılabilir.
Şekillendirilmiş seramik çamuru kurumadan önce yüzeyde kazıma, fazla çamuru alma, modelleme ve form düzeltme işlemlerinde kullanılabilir. Farklı biçimlerdeki telli uçlar, çeşitli yüzey ve detaylarda çalışmaya olanak tanır.
Torna üzerinde şekillendirilen seramik formların dip bölgelerindeki fazla çamurun alınması, yüzeylerin düzenlenmesi ve forma son detayların verilmesi için kullanılabilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.